På toppen av Skaarlia

Boligene ligger midt på Vedafjell, på toppen av Skaarlia, en av Sandnes mest attraktive og populære bydeler. Dette er et svært velfungerende boligområde med flotte turområder like utenfor inngangsdøra. Her ligger forholdene til rette for at alle skal trives og ha det godt.
 • 2929 03 SOL i 01 B2 H0202 living kitchen R026 6
 • Turområde1 farge 1
 • Solonutsikt farge 1 copysharpen enhance 4x sharpen

Å bo på toppen av Vedafjell er som å ha naturen som nabo og byen som bakgrunnsmusikk. Med spektakulær utsikt over det omkringliggende landskapet og enkel tilgang til flotte turområder, tilbyr dette boligområdet en unik blanding av rolig fjellidyll og urbant liv.

Turområde1 farge 1

288 moh.

Vedafjell er et av de mest bynære fjellene i Sandnes. Her er det mulig å se ut over store deler av Jæren, Lutsi, Sviland og Sandnes for å nevne noen. Å se den enorme varden som står på toppen er verdt turen i seg selv. Vedafjell er et populært turmål, også for hele familien.

Utsikt farge 1

Majestetisk utsikt!

På Vedafjell åpenbarer det seg en imponerende utsikt som strekker seg langt utover horisonten. Her får du muligheten til å nyte panoramautsikten over store deler av Jæren. Det majestetiske synet tiltrekker seg turgåere i alle aldre som lar seg fascinere av det vidstrakte og vakre landskapet.

Lineowrenfotografi 3 1

På toppen av fjellet

På Vedafjell er terskelen lav for å begynne eller opprettholde et aktivt liv. På alle kanter venter et praktfull landskap som byr på flotte naturopplevelser for store og små. Du bor på et fjell så her starter turløypa omtrent utenfor inngangsdøren. Hva med en søndagstur til Vedafjell og Ragnhildsnuten? Her går du gjennom flotte omgivelser, i skog og over fjell. Den ca. 7 km lange turen er rødmerket og underveiskan man også se rester etter eldre jernalder.

Er du av den urbane typen eller bare vil kjenne på bylivet, er det ikke lang vei. Det tar ca. syv minutter med bil
til Sandnes sentrum. Hit går det også buss fra Skarahødden, en kort spasertur fra boligene.

Her er det kort tid til det man trenger i hverdagen. Du går til bussen på ti minutter. Skole, barnehager og butikk
når du innen fem minutter med bil.

Julian bialowas ilk Tnu Mun P8 unsplash 2

Ta morgenkaffen til fjells!

En forfriskende start på dagen. Med utsikt over det majestetiske landskapet og med frisk luft som gir energi blir kaffepausen til et øyeblikk av pur glede. God morgen!

Skilt SAT 1

To turtips!

Ta turen til Steinfjellet 218 moh. Vakker utsikt i alle retninger, både by, hei og kyst. Ganske bratt opp siste kneiken til topps. Beregn et par timer, og husk gode sko! Eller legg ut på en behagelig gåtur på halvannen kilometer, og du kommer til Skjenanuten 254 moh. Neste topp, Brekkafjellet, er kun en liten tur unna. To topper i en fei!

Fjelltur? Bytur?

På Vedafjell er terskelen lav for å begynne eller opprettholde et aktivt liv. På alle kanter venter et praktfull landskap som byr på flotte naturopplevelser for store og små. Du bor på et fjell så her starter turløypa omtrent utenfor inngangsdøren.

 • Tidsavstander med bil

 • Til fots

 • 7 min til Sandnes sentrum

 • 1 min til turløype

 • 5 min til skole

 • 10 min til buss

 • 5 min til barnehage

 • X min til Vedafjell