Naboskap og fellesskap

Gode fellesfasiliteter er essensielt for å styrke fellesskapet og forbedre beboernes livskvalitet. Disse områdene fungerer som møteplasser hvor naboer kan samles, dele erfaringer og knytte varige bånd. De flotte fellesområdene i Horisont skaper et hyggelig miljø hvor alle kan trives.
  • 2929 03 SOL e 03 Balcony R02 2
2929 03 SOL e 03 Balcony R02 3

Vask og vedlikehold

Det er satt av et område til vaskeplass i parkeringskjelleren. En praktisk og komfortabel løsning som gjør det enkelt å holde bilen og sykkelen ren og velstelt året rundt, uavhengig av været utenfor.

2929 03 SOL i 02 B2 H0202 living kitchen R014

Biler og boder

Hver bolig har en dedikert parkeringsplass med sportsbod i parkeringskjeller. Det er innkjørsel i den nordre enden av tomten, og inngangsdør i sørenden. Sykler kan parkeres trygt og skjermet i kjelleren. Noen leiligheter får en spesiell kvalitet ved at bilparkering har utvidet bredde som gjør at sykkelparkering og ekstra bodareal kan samles sammen ved parkeringsplassen.

Felles plantegning horisont

Et selskapslokale for store og små anledninger

For beboerne ligger en utendørs samlingsplass knyttet til utearealet. Samlingsplassen er direkte knyttet til et selskapslokale inne i bygget. Rommet har eget kjøkken og kan reserveres av alle beboere. Den ligger sentralt i området, på bakkenivå, og kan brukes til samlinger og selskaper. Vi ser for oss at dette kan fungere som en utvidelse av stuen til store og små anledninger, og det tilhørende utearealet gjør løsningen fleksibel i de varme årstidene.

I tilknytning til selskapslokalet er et oppholdsrom som vender mot bakgården. Dette er et roligere område med kontakt mot det intime, grønne rommet mot øst. Det fungerer som et forrom til selskapslokalet og en møteplass for beboerne.

2929 03 SOL i 04 A1 H103 living kitchen R013 2

Noen ekstra overnattingsgjester?

Det bygges to gjestehotellrom til felles bruk. De har egne toaletter og separate innganger og ligger sentralt i området. Dermed blir det mindre behov for dedikerte gjesterom i leilighetene. Dette gjør det lettere å ta imot overnattende besøk, og øker fleksibiliteten til boligene.